Tuinplanten aanbieding: 10% korting op alle tuinplanten

Ontvang NU 10% korting op alle tuinplanten met de kortingscode tuinplanten10. De code geef je eenvoudig in bij je winkelmand en je korting wordt automatisch verwerkt. Deze tuinplanten aanbieding is geldig t/m oktober 2020.

Wanneer tuinplanten in de vaste grond planten?

De beste periode om vaste planten in je tuin te zetten is het najaar, rond september en oktober. Omdat de nachten dan korter en koeler worden ontwikkellen de wortels van de plant zich goed. Hij voelt namelijk aan dat de winter eraan komt. Er bestaan nog wel eens misverstanden dat je tuinplanten alleen in het voorjaar kunt planten. In principe kun je vaste planten het hele jaar door planten, zolang het niet vriest tenminste en de plant wintervast is. Ook de droge, hete zomerperiode kun je het best vermijden.

Online tuinplanten kopen met korting

De tuinplanten aanbieding geldt in de maanden september en oktober, de ideale planttijd voor vaste planten. De planten aanbieding is geldig op alle producten in de categorie “tuinplanten” en categorie “buitenplanten met pot“. Shop direct al je tuinplanten met korting!