Een plant als relatiegeschenk: origineel én duurzaam

Ben je op zoek naar een origineel, duurzaam of eco relatiegeschenk? Wij kiezen samen met jou een plant relatiegeschenk dat bij jouw organisatie past! Een plant of boompje is een leuke én duurzaam verantwoorde giveaway die je bijvoorbeeld cadeau kunt doen aan jouw zakenrelatie, partners of medewerkers.

Plant relatiegeschenk

Het groeit de laatste jaren steeds meer in populariteit: een plant als relatiegeschenk. Een plant staat automatisch voor ‘groei’ en kan daarmee symbool staan voor een groeiende samenwerking, fusie, groei van medewerkers, groei in het nieuwe jaar, etc. Daarnaast is een plant een blijvende herinnering aan de relatie, omdat een plant op kantoor blijft staan.

Geen idee welke plant als relatiegeschenk bij jullie situatie past? Kijk alvast eens rond op de webshop, of laat ons een voorstel doen! Alle kamerplanten en tuinplanten zijn mogelijk als geschenk. Hieronder geven we je enkele voorbeelden ter inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke mix van luchtzuiverende planten voor je medewerkers? Goed voor een gezonde thuiswerkplek én duurzaam!

Boompje als relatiegeschenk

Als je het over groei en samenwerking hebt past een leuk boompje daar misschien nog wel beter bij! Een boompje als relatiegeschenk staat symbool voor een sterke samenwerking verdere groei. Er bestaat voor iedere gelegenheid wel een bijpassend boompje. Denk bijvoorbeeld bij de start van een nieuwe samenwerking aan een klein boompje dat uit kan groeien tot een grote boom. Net als jullie partnerschap! Op aanvraag kunnen wij vrijwel alle typen boompjes leveren. Bekijk hieronder een aantal leuke voorstellen van mediterrane boompjes.

Tillandsia airplants: luchtplantjes als relatiegeschenk

Luchtplantjes groeien al jaren aan populariteit. Een set airplants in geschenkdoos is dan ook een bijzonder uniek, leuk én duurzaam relatiegeschenk. Airplants zijn decoratief en stimuleren creativiteit om een leuke presentatie mee te maken! Perfect dus als bijzonder relatiegeschenk voor een samenwerking, succes of medewerkers. Wat dacht je van een leuke wedstrijd wie de leukste presentatie maakt met deze leuke luchtplantjes? Bekijk hieronder enkele van onze airplant sets, in overleg zijn alle samenstellingen en accessoires mogelijk!

Plant relatiegeschenk personaliseren

Uiteraard is het mogelijk je relatiegeschenk te personaliseren, bijvoorbeeld door een persoonlijk kaartje met logo mee te sturen. Het logo op een plantensteker in de pot, dat is ook mogelijk! Wij kunnen eventueel aangeleverde materialen meesturen om het pakket voor de ontvanger helemaal op maat te maken! Onderstaande bedrijven wisten de weg al naar ons te vinden.

Origineel en duurzaam relatiegeschenken online bestellen

Als het gaat om relatiegeschenken zijn vrijwel alle planten hiervoor mogelijk. Maar ook typen planten of boompjes die niet online staan kunnen wij leveren, inclusief bijpassende pot. Jouw originele plant relatiegeschenk offerte vraag je simpel online aan via onderstaand formulier of direct via ons mailadres: info@plantcentraal.nl. Heb je al een specifiek type plant of boompje in gedachten, geef het ons door. We kijken uit naar je mail!

Offerte aanvragen