Wat kost een moswand per vierkante meter?

Een moswand laten maken kun je uitbesteden bij verschillende partijen. Maar wat kost een moswand nou eigenlijk? De prijs van een moswand is sterk afhankelijk van het soort mos dat je hiervoor wil gebruiken, de grootte en het patroon. Maar natuurlijk ook of je het maken van een moswand wil uitbesteden of zelf doen! De moswand prijs vergelijken we per vierkante meter, dit maakt het ook makkelijk om onderling prijzen te vergelijken.

moswand prijs rendiermos lentegroen 4kg
Rendiermos wordt het meest gebruikt voor het maken van een moswand

Moswand kosten per m2 bij uitbesteden

Wij hebben een vergelijk gedaan bij vijf bedrijven op basis van een basic moswand van rendiermos. Hierbij komen we uit op de volgende moswand kosten per m2.

  • Bedrijf 1: moswand vanaf € 225,- per m2
  • Bedrijf 2: moswand vanaf € 350,- per m2
  • Bedrijf 3: moswand vanaf € 300,- per m2
  • Bedrijf 4: moswand vanaf € 250,- per m2
  • Bedrijf 5: moswand vanaf € 350,- per m2

We komen hiermee uit op een mosmuur of moswand prijs van gemiddeld zo’n € 300,- per m2. Dit is als je het maken van je moswand laat doen door een bedrijf. Heb je speciale wensen, ondergronden, omlijstingen of combinaties van mos kom je vaak duurder uit.

Moswand prijs als je hem zelf maakt

Zelf een moswand maken kan vanaf € 120,- per vierkante meter. Wist je dat een moswand maken heel eenvoudig zelf kan? En het is nog leuk ook! Wil je een grote moswand maken van vijf vierkante meter, bespaar je zo al minimaal € 900,- door het zelf te doen. Het is ook een leuke, creatieve klus voor in het weekend! Een stap-voor-stap handleiding hoe dit werkt? Lees er meer over in onze blog om zelf een moswand te maken en het mos voor je moswand kopen doe je ook direct in onze shop!