Online planten direct van de kweker bestellen? Zo werkt het!

Planten rechtstreeks van de kweker kopen? Alle bloemen en planten op onze webshop worden direct vanuit de kweker bij je thuis bezorgd. Hiermee wordt de tijd vanuit de kweker naar levering aan huis verkort, en blijven je bloemen en planten na levering extra lang vers . Je hoeft je planten niet meer vanaf het tuincentrum in de auto te proppen richting huis. De planten worden bij je aan de deur bezorgd. Daar wordt je toch blij van!

Hoe worden de planten verpakt?

Door een specialist uit de sierteelt sector zijn er speciale verpakkingen voor planten ontwikkeld. Hiermee kunnen de planten als pakket verstuurd worden. Met de speciaal ontwikkelde verpakking, krijgen de bloemen en planten water en worden beschermd voor transport. De planten zitten vast in de verpakking en kunnen zelfs ondersteboven verstuurd worden!

Met een speciaal ontwikkelde verpakking worden planten beschermd voor transport.

Wat is de levertijd van online planten?

De levertijden binnen de Benelux zijn 2 tot 3 werkdagen. Dagelijks worden de orders vroeg in de ochtend automatisch aan onze kwekers doorgegeven. De kweker verpakt en verzend de planten diezelfde dag nog, waardoor je ze de dag erna in huis hebt! Bestel je je planten in het weekend? Deze worden maandag verzonden!

Verschillende kwekerijen

Onze planten komen van verschillende kwekerijen uit Nederland. Of je nu op zoek bent naar tuinplanten of een mooie kamerplant. Wij hebben verschillende kwekers aangesloten zoals een kamerplanten kwekerij, orchideeën kwekerij en een cactussen kwekerij. Direct online planten kopen? Bekijk hier het assortiment planten!