Van welke kweker komen al die leuke cactussen?

We stellen je graag voor aan de Cactussen kwekerij waar alle leuke prikkelbare plantjes op onze webshop vandaan komen! De cactus is een tijdloze plant en past in vrijwel ieder interieur. Ook zijn het zeer gemakkelijk te verzorgen kamerplanten.

Cactussen van de kwekerij zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en… met stekels! Cactus planten zijn goed bestand tegen kou, droogte en hitte. Cactus planten zijn dus zeer sterk en vragen weinig zorg, Hierdoor zijn cactussen zeer geschikt voor de plantenbaas met wat minder ‘groene vingers’. Je krijgt ze namelijk bijna niet dood!

cactussen kwekerij
Cactussen kwekerij: hier komen je prikkelbare planten vandaan!

Cactussen kwekerij Edelcactus

Edelcactus is de specialist op het gebied van cactussen en vetplanten. Deze cactus kwekerij levert dan ook een groot deel van het aanbod op onze plantenshop, zoals de populaire Euphorbia cactus. Door eigen import en dagelijkse aanvoer beschikt Edelcactus over een zeer breed assortiment aan diverse cactus planten met een goed kwaliteitsniveau. Edelcactus onderscheidt zich op het gebied van toegevoegde waarde, totaal concepten en noviteiten. Hierin heeft deze cactus en vetplanten kwekerij ruim 60 jaar ervaring!

Cactussen kwekerij Bental

Eran Tal en Ernst Keessen zijn samen Bental. Samen vertegenwoordigen zij in Nederland kwekers uit landen rond de Middellandse Zee. Van hen importeren zij een mooi assortiment mediterrane planten, waaronder ook cactussen. Dagelijks speuren zij het aanbod af op zoek naar mooie aanvullende partijen planten.

Cactussen kopen bij de kweker

Op Plantcentraal koop je je cactusen en vetplanten direct bij de kweker. Ze worden daar voor je ingepakt en rechtstreeks bij je thuisbezorgd zonder een lange reis met tussenkomst van de veiling, groothandel en het tuincentrum. Bekijk hieronder ons volledige aanbod van cactussen met en zonder sierpot.

Verzorging Cactussen

Een cactus is over het algemeen zeer gemakkelijk in de verzorging! Geef de gemiddelde cactus in het voorjaar en zomer 1 keer in de 2 weken water. In de herfst en winter is 1 keer per maand een watergift voldoende voor de cactus. Let wel op dat de aarde geheel is uitgedroogd is voordat je weer water geeft. Een cactus houdt over het algemeen van een lichte tot zonnige plaats.